Tisztes megélhetés kérdőíve
Az MVM TSZSZ tagjai szövetségi tanács ülésen döntöttek róla, hogy az MVM Csoport munkavállalói körében felmérést végeznek. A felmérés célja a tisztes megélhetést biztosító minimális bér nagyságának meghatározása a dolgozók személyes tapasztalatainak, megélhetési körülményeinek figyelembevételével. A kérdőív kitöltése segítséget nyújt a 2020 évi bértárgyalásokhoz.

Kedves szakszervezeti tagjaink, kollégáink!

 

Az MVM TSZSZ tagjai szövetségi tanács ülésen döntöttek róla, hogy az MVM Csoport munkavállalói körében felmérést végeznek. A felmérés célja a tisztes megélhetést biztosító minimális bér nagyságának meghatározása a dolgozók személyes tapasztalatainak, megélhetési körülményeinek figyelembevételével. A felmérés eredményét az MVM TSZSZ a következő évi bértárgyalás során szeretné felhasználni.

A kérdőív teljesen anonim. A kitöltése körülbelül 15 percet vesz igénybe. A kérdőív kitöltésénél minden az MVM Csoportba és az NKM Csoportba tartozó tagvállalatnál dolgozó kollégára számítunk. Szeretnénk a lehető legátfogóbb és legpontosabb képet kapni helyzetünkről, véleményetekről, ezért kérésünk, hogy minél többen töltsük ki a kérdőívet.

Kérjük segítsd munkánkat és töltsd ki a kérdőívet.

 Ha az MVM Csoportba tartozó tagvállalat dolgozója vagy a következő linkre kattints:

https://online-kerdoiv.com/index/v/h/mvmcsoport

 Ha az NKM Csoportba tartozó tagvállalat dolgozója vagy a következő linkre kattints:

https://online-kerdoiv.com/index/v/h/nkmcsoport