MVM Érdekképviseleti Fórum
2019. május 9-én megrendezésre került az MVM elnök-vezérigazgatói Érdekképviseleti Fóruma

A rendezvényt Gál Rezső MVM TSZSZ elnök, mint a nap moderátora nyitotta meg. Bevezetőjében — többek között — elmondta, hogy előzetesen több mint negyven kérdés került írásban átadásra. Ezt követően felkérte az MVM Zrt. elnök-vezérigazgatóját tájékoztatójának megtartására.

Kóbor György elnök-vezérigazgató úr részletes tájékoztatást adott az MVM társaságcsoport 2018. évi eredményeiről és a 2019. évben előttünk álló kihívásokról. Ezen belül a közép- és rövid távú tervek, a tevékenységek átszervezése, az MVM-NKM kapcsolatrendszerének fejlődése, várható beolvadások, fúziók kerültek napirendre. Ismertetésre kerültek a kiemelt projektek és az azokkal kapcsolatos elvárások.

 

A tájékoztató után "pódiumbeszélgetésre" került sor.

Ennek keretén belül a Gál Rezső — tematizált formában — a beküldött kérdések alapján kérdezte mind Kóbor György elnök-vezérigazgató urat, mind Fluck Benedek humánerőforrás vezérigazgató-helyettes urat.

A kérdések részben az előadáson elhangzott témákkal voltak kapcsolatban, részben azt kiegészítve a HR terület aktuális kérdéseit érintették (TÉRKŐ, HAY besorolás, stb.)

Lehetőség volt a résztvevők számára helyben is kérdezni. Két óra intenzív párbeszéd nem volt elegendő valamennyi kérdés részletes megbeszélésére, ezért várhatóan a közeljövőben helyi fórumok megszervezésére kerül sor.