KÖSZÖNET A LÁTHATATLAN HŐSÖKNEK
Orvosok a szüleim. Pontosan tudom, hogy mekkora áldozatot jelent az egészségügy számára fenntartani a normalitás látszatát, megfelelni a lehetetlennek, hűnek maradni mindenkor Hippokratész esküjéhez.
 
A nehéz helyzetben lévő egészségügy a COVID-19 vírusnak "köszönhetően" kapott még egy emberes feladatot, amit a hétköznapi feladatai mellett megfeszítve, 24 órában dolgozva is el kell látnia.
Az én posztom most a mi hőseinkről szól: azokról a mindennapjainkban láthatatlan hősökről, akik akár családjukat is háttérben hagyva vállalták, hogy beköltöznek munkahelyükre, a diszpécserközpontokba, a vezénylőkbe, a frontvonalra; azokról a hősökről, akik hetek óta mindent félretéve dolgoznak azon, hogy a villamosenergia-szolgáltatás folyamatos legyen, hiszen, ha villany nincs, semmi sincs. És azokról, akik lehetővé teszik, hogy a hideg és hóesés ellenére is melegben lehessünk. Köszönöm mindenkinek, aki biztosítja az otthonok melegét, a kórházak ellátását, a távközlési hálózatok működését, azt, hogy ez az ország MŰKÖDIK. Nekik, nektek köszönöm az időtöket és az emberségeteket. A többire nincsen szó.
Maradjatok meg ilyennek és kívánom Nektek, hogy jó egészségben, családotok támogatásával tartsatok ki!
Őszinte Tisztelettel:
Kóbor György
(az MVM Csoport elnök-vezérigazgatója)